Servicii & Preturi

 

Suntem o societate cu capital privat, înființată în 2007, destinată exclusiv transportului de persoane.

Alegând să călătoriți cu noi vă puteți bucura de servicii de calitate la prețuri decente, colaborând cu o echipă de profesioniști pregătiți să vă ofere ajutorul de care aveți nevoie.

Dispunem de o serie de vehicule de diverse capacități de transport în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Transfer Aeroport

Oferim transfer privat de la aeroportul Henri Coandă pentru persoane și grupuri atât în București cât și în restulairplanes1 țării. În funcție de necesitățile dumneavoastră vă putem pune la dispoziție autoturisme sau microbuze cu capacitatăți de la 7 la 20 de pasageri. Prețurile încep de la 50 Euro (plus TVA), iar pentru grupuri se pot negocia tarife în funcție de numărul de persoane.

Pentru transferuri private de la aeroport Henri Coandă în afara Bucureștiului, tarifele se stabilesc în funcție de distanță și numărul de persoane.

Oferim și servicii în regim shuttle pentru hoteluri pentru transfer în București. Pentru colaborări vă rugăm să ne contactați.

Pentru închirierea de vehicule fără șofer vă putem pune la dispoziție un automobil direct la aeroport pe care îl puteți returna la plecare tot la aeroport, de unde va fi preluat de către un șofer al nostru.

Închirieri Mașini

Oferim spre închiriere autoturisme Renault Megane și Skoda Octavia, 4×4 Nissan Pathfinder de 7 locurirentacar1, microbuze Mercedes Vito și Viano de 7 sau 8 locuri (plus șofer), Mercedes Sprinter de 15, 16 sau 19 locuri, sau Iveco Daily de 19 sau 20 locuri, BMC 26 sau 35 locuri, Iveco Irizar de 55 locuri, pentru închiriere cu șofer profesionist sau fără șofer, pe termen scurt și lung, pentru excursii turistice personalizate, excursii școlare, pelerinaje sau evenimente private.

Tarifele sunt după cum urmează:

inchiriez_preturi

Tarifele de mai sus sunt negociabile pentru închirierea fără șofer pe termen lung, sau închirierea cu șofer pentru curse lungi și/sau repetate .

Transport Elevi

Efectuăm transport elevi la și de la școală, programe after-school, excursii și vizite. Printre partenerii noștri se studentsnumără Angels Academy și International School of Bucharest. Pentru mai multe detalii sau o estimare de cost vă rugăm să ne contactați.

Transport Personal

Efectuăm servicii de transport angajați pentru companii mici și mari, de la birou sau locul de muncă în diverse zonecareer1 din București. Printre clienții noștri se numără UPC România, Coca-Cola Hellenic, Go Trans International Services sau Medicarom Group. Pentru mai multe detalii sau o estimare de cost vă rugăm să ne contactați.

Evenimente Private

Nunți, petreceri, botezuri sau înmormântări, noi te putem ajuta să transporți invitații dintr-un loc în celălalt sauevent5 putem rămâne alături de tine pe durata evenimentului. Prețul variază în funcție de durata evenimentului și numărul de kilometri parcurși. Oferim de asemenea tururi personalizate de oraș sau obiective turistice în jurul României, cu posibilitatea de ghid și/sau traducător.

 

Te interesează oferta noastră? Ai întrebări? Contactează-ne imediat!

Lasă un răspuns