Termeni & Conditii

 

Închirierea autovehiculelor cu șofer

Indiferent de cerințele dumneavoastră, închirierea unui automobil cu sau fără șofer necesită încheierea unui contract. Pentru închirierea unui automobil sau microbuz cu șofer pentru o singură cursă se va efectua o comandă simplă și, în funcție de cursă, se va achita un avans. Pentru colaborări pe termen lung se va stabili un tarif per cursă în funcție de volumul cererii, numărul de pasageri și distanța între obiective.

Închirierea autovehiculelor fără șofer

Autovehiculele închiriate fără șofer dispun de poliță de asigurare tip CASCO. Toate autovehiculele oferite spre închiriere fără șofer, inclusiv microbuzele tip Mercedes-Benz Vito sau Viano de 7 sau 8 pasageri (plus șofer) se pot conduce cu un permis simplu de categoria B. Autovehiculele se închiriază numai persoanelor ce dispun de permis de conducere de cel puțin un an de zile, și au o vârstă de minim 21 de ani.

Pentru închirierea automobilelor sau microbuzelor fără șofer se negociază un tarif bazat pe tipul de vehicul și numărul de zile pentru care se dorește închirierea, și se va achita un avans de minim 100 Euro, avans ce reprezintă rezervarea microbuzului pe perioada solicitată. De asemenea se va încheia un contract și se vor reține copii ale cărții de identitate și permisului persoanei care va conduce automobilul.

La preluarea autoturismului sau microbuzului se va plăti o garanție de 200 Euro, garanție care se va restitui complet la predarea microbuzului a.) până la termenul limită b.) la același nivel de carburant ca la momentul preluării automobilului și c.) în aceeași condiție fizică, estetică și funcțională precum la preluare.

În cazul în care vehiculul nu se returnează în termen de două ore de la termenul limită, fără un acord prealabil de extindere a închirierii, se va reține din garanție suma echivalentă unei zile adiționale de închiriere. De exemplu, un automobil preluat în ziua de luni la ora 12 pentru o închiriere de trei zile va fi returnat până joi la ora 12.

În cazul în care vehiculul nu se returnează la același nivel de carburant ca la momentul preluării, se va reține din garanție o taxă de 20 Euro + 1.5 Euro/litru carburant lipsă. În acest sens, nivelul carburantului va fi confirmat la preluare de către proprietar și veți semna precum că ați luat la cunoștință nivelul respectiv. De asemenea vă rugăm să confirmați tipul de carburant necesar fiecărui autovehicul pentru a evita probleme ulterioare (de exemplu, a face plinul cu benzină unui vehicul pe motorină.)

În cazul returnării autovehiculului, cu urme, zgârieturi, defecte, lovituri, carburant nepotrivit, precum și orice alte lipsuri sau defecte estetice și/sau funcționale, se va efectua o evaluare a avariilor și se va reține suma aferentă din garanție.

De asemenea, vă rugăm să luați la cunoștință starea de curățenie interioară a autovehiculului la preluarea acestuia. În cazul returnării unui autovehicul în condiții de curățenie inadecvate, se va reține o taxă de curățenie de 25 Euro.